Blogg

jeg må tenke hva jeg skal

I det siste har mange sikkert sett at jeg ikke har vært så flink til å blogge, så jeg tror kanskje jeg vurderer å slutte. Men jeg vet ikke helt, hva mener du?

Hva synes du jeg skal?

bloggfri

Heej, nå synes jeg har hatt en lang bloggfri, og vil begynne igjen. Jeg tror kanskje det ikke blir noe innlegg i morra siden da skal jeg møte en som heter Lynn Anderson som er en av verdens beste Country artister. Hun er på Tore på sporet, så jeg er i slekt med henne. Det er egentlig det jeg skal i morra. Jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder.

Vet du hvem Lynn Anderson er?

ring i tomatsuppa

Helu♥ Mona, Ronja er hos meg begge to, så det var koselig. Vi har akkuat spist tomatsuppe med makaroni. Ronja hadde med seg en ring i lomma, og tøysa og spurte pappa om de skulle gifte seg, men når vi skulle rydde og Ronja kom over supppa så hun var jo så smart å klart å miste ringen oppi suppa. Og vi fant den ikke, så i morgen skal vi see oppi kjelen igjen om den ligger der. Snart blir det film på oss,  vi skal se Dead Silence, The Grudge 3 og sikkert noen andre filmer. Det blir kanskje rabarbara til koos inntil filmen, men er kjempr godt det da. Ronja skal kanskje begynne å blogge igjen så det blir bra, jeg blir glad om dere tar en titt, og vil kommentere der. Hun synes det er kjedelig å blogge, og syntes da at hun fortjener å få noen kommentarer. Bare lurte, men vet noen om noen bra skrekkfilmer?

Har du noen tips til skrekkfilmer, liker du rabarbara?

slapper av

Heisann ♥

Jeg ligger jo her nå og slapper av, jeg sa at det skulle komme mange bilder fre Tusenfryd turen, men jeg var så opptatt med å ta karruseller og berg og dalbaner. Så derfor ble det ikke noen bilder. Jaja så da ble det ikke no av det. Men i dag har jeg tenkt å dra ned til byen å kjøpe et nytt headsett som jeg har så lyst på, så da blir det sikkert det. Men må gå nå hade, skal kanskje film med bror. 

Hva skal du i dag?

back

Heluu! ♥ Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Ronja. Vi har vært på picknikk på eiendomen til gammlehjemmet, ,men det gikk bra. Jeg fikk ikke blogga i går fordi jeg kom ikke inn på bloggen, men jeg skal blogget en stund nå så jeg kommer leger opp på lista. Så jeg får nesten avslute nå, skal uansett bli ferdig med ryddinga mi. Vi preikast da.

Har det skjedd med deg, at du ikke har kommet inn på bloggen?

milkshake

Heei ♥ God morgen, nå har jeg og Ronja akkurat kost oss med å lage milkshake. Den var kjempe god, men det var kanskje litt mye sjokolade i, men men. Nå gjør jeg og Ronja oss klare for å dra ut å henge med noen gutter. Så hade, vi snakkes.Hva skal du gjøre i dag?

for en dag

Heelu ♥ Ja, det har vært litt av en dag. Jeg og Ronja skulle til Kragerø sammen i dag, men vi hadde ikke noe å sove hos fra lørdag til søndag. Så jeg bestemmte meg for at jeg heller sover hos Ronja. Så i kveld blir det mye sprell, med oss to. Jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder av oss senere visst jeg får tid. 

Hva skal du i helgen?

 

glemt det

Heii ♥ Jeg sitter her og er kjempe irritert fordi jeg har klart å glemt lappen med alle spørsmåla  og svara på skolen. Og det hører til en prøve vi skal ha på skolen i morgen. Åååå er så irritert, jaja får prøve å lese i boka litt da, og se om det hjelpe. Men får håpe jeg klarer noe da. Forresten i dag har jeg vært ute å kost meg med en hel gjeng med venner, vi har drikki MASSE burn. Og jeg har vært ho Una og sett på de søte kaninungene hennes. Jeg skal kanskje ha en av jentene fordi min gut skal få selskap. Har ikke så mye mer å skrive om akkurat nå så vi snakkes bloggere.

Er du ofte ut med venner?

vært på besøk

Hello ♥ Jeg har akkurat kommet hjem fra besøk fra em vennine som heter Mina, derfor har jeg ikke fått blogget før i dag. Men jeg sitter her nå. Jeg er glad dere likte svara fra spørsmål runden, at de ikke var dumme. Skal rydde rommet nå, det er SÅ rotete her. Så jeg får gjøre det. Men jeg er her og blogger. Hade vi snakkes søtnoeser!

Hva har du gjort i dag?

besøk

Helu ♥ jeg får ikke blogget så mye akkurat nå fordi jeg er på besøk. Så jeg får blogge mer når jeg kommer hjem. Men det med den spørsmålsrunden, det tror jeg kanskje jeg bare må skrive svare, men dere får jo svara. Men jeg ser når jeg kommer hjem, får heller gjort mer da. Såå vi snakkes senere.

Hva har du gort i dag?

god kveld

Hei ♥ Sorry jeg vet jeg skulle legge ut en videoblogg fra spørsmålsrunden men fikk det ikke helt til. Så jeg får se i morgen om jeg kanskje får fiksa det. Visst ikke så får jeg heller skrive opp svarene, men jeg får se hva jeg får til. Skal legge meg nå så jeg sier god natt til mine søte bloggere, vi snakkes i morgen. Vi preikast.

Har du lagd spørsmålrunde med videoblogg før?

spørsmålsrunde

Heisann!   Noen har spurt om jeg kan ha en liten spørsmålsrunde, så tenkte jeg at jeg gjør det. Jeg kommer til å svare på sørsmålene i dag, da er det bare å spørre i vei. Dere kan spørre om alt mulig som dere lurer på, og jeg kommer til å svare helt ærlig på det. Så nå er det bare å spørre i vei! Svarer forresten på videoblogg.Har du noen spørsmål?

tilbake til blogging

Heej ♥ Nå er jeg endelig tilbake til blogginga igjen. Har hatt et par andre blogger, men stoppet fordi PC min gikk til dundass! Men nå som jeg fått meg ny PC,  får jeg endelig blogga igjen. Ja jeg kan først begynne og starte å fortelle om meg selv. Ja jeg heter jo Silje og er 12 år, driver med litt av hvert på fritiden som: Være med venner, pc, være ute og kose meg, masse rart egentlig. Men nå skal jeg begynne å blogge igjen så det blir gøy, har savnet å sette meg ned på pcen for å skrive et innlegg til dere. 

Ja jeg kan starte med å si hva jeg har gjort i påskeferien fordi har jo akkurat vært tida for det nå. Jeg har bare vært på hytta og kost meg, jeg hadde også med en vennine på hytta og chilla.  I løpet av morgendagen kommmer det sikkert noen bilder fra hytteturen. Vi har kost oss kjempe mye, men det var litt trist når broren min fant en død elg i en en brønn like ved. Men men kan jo ike gjøre no med det. Men ellers har jeg kost meg med masse godteri og kort. Jeg fikk jo påskeegg som de fleste får, jeg fikk et digert et så jeg fikk ikke spist opp alt, er ikke akkurat fan av godteri lenger spiste så mye før hehe. I dag var det den siste dagen på hytta, var ikke akkurat i dag jeg ville hjem men måtte jo det for å dra på skolen igjen. Men det er okey, får jo se venninene mine igjen. Nå sitter jeg jo her med Mona en annen vennine, som kom med buss fra Notodden i dag. Men det skjedde no dramatisk i dag nå hun kom med bussen. Ja hun kom ut av bussen og ventet på at bagasjerommet skulle opne, men neida du tror liksom ikke at buss sjåføreren kjøret fra henne med tingene hennes. Vi fikk jo helt hetta, og jeg ringte til pappa og sa at bussen hadde reist med tingene hennes så han kjørte i raserfart til Gvarvstasjon. Rett før han hadde kommet ned kjørte bussen videre, han ringte å sa at han måtte helt til Bø for å rekke bussen. Visst han ikke rekkte bussen da så måtte han reise helt til Seljord, ikke gøy. Men han hadde hedigvis kjørt så fort at han rakk bussen i Bø. Mona fikk pcen og tingene sine allikevell..  Nå sitter jeg og Mona her å blogger og er på face og litt sånn. Men vi sitter ikke her uten noe snoop,  vi hadde ikke no spess mye godteri. Hadde egentlig lyst på popcorn som vi alltid spiser, men hadde ikke det så det ble ostepopp. Akkurat nå vet jeg ikke no så mye mer hva jeg skal skrive så jeg jeg stopper her, gir dere no mer å lese på senere. Bare spørr visst du lurer på no om meg. Snakkes senere

.

Hva har du gjort i påskeferien?