Hverdag

smash

Kjeder meg egentlig veldig akkurat nå, å jeg bare håper jeg og Mona kan finne på no i dag. Sitter ellers bare å koser meg med smash, men nå var den visst tom så eeh ja. 


Skulle ha flere bilder, men så etterpå at de hadde blitt veldig uklare.

Er du glad i smash? ♥

matte prøve

Hatt matteprøve i dag, åå jeg håper jeg ikke har gjort mye feil men jeg får se. Jeg har tenkt mer på det jeg skrev i forje innlegg, men jeg tror ikke det bli no, jeg tror jeg forsetter. 
Jeg skal kanskje finne på noe med Mona i dag, om hun kan. Så ja jeg får se hva som skjer utover dagen. 

Syns du det er bra jeg ikke skal slutte?

lynn anderson

Som dere vet så var jeg på tore på sporet i går, for å møte Lynn Anderson. Det skjedde egentlig ikke noe spesiellt Ja så jeg fikk ikke laget et innlegg i går fordi jeg var så trøtt da jeg kom hjem, så det ble ikke noe i går. Men det var ganske gøy der, og hun hadde konsert. Jeg og broren min tok  noen karrauseller, ikk e så mange da. Så jeg hadde en fin tur i Drangedal i går. 

Senere i dag skal jeg kanskje til Mona og finne på no, kanskje vi drar på ferieland en tur. Jeg legger ikke ut noen bilder akkurat nå, så jeg gjøre det senere. Har du møtt Lynn Anderson?

summer day

Heisann? Jeg, Mona og Amalie har akkurat vært ute å bada i vannsprederen, sola oss og hørt på musikk. Nå gikk vi inn en liten tur, for å blogge litt, og fikse litt. Vi ble alle sammen litt mer brune, og fikk skille. Mona og Amalie sov hos me i natt, og de skal sove her en natt til. Jeg kommer til å legge ut bilder, fortelle litt mer om det senere, og hvordan overnnatinga i natt blir. Jeg slenger med noen bilder etter vi var ute, enjoy!.Håper du likte bildene!♥

Hva har du gjort i dag, når det har vært så varmt?

varm dag, og bading

Nå kom jeg nesten akkurat hjem, og jeg har vært å bada, vannballongkrig og jeg har k det er jo så varme kost meg med vennene mine. Å jeg har hatt en kjempe fin dag, men jeg har fått veldig soleksem. Men men , jeg haar kost meg.

Har du hatt soleksem i år, eller har du hatt vannkrig?

varm dag

Mona er her, og vi sitter egentlig å bare å slapper av  på pc'en nå. Vi har vært ute å bada i vannsprederen, har jo vært så sykt varm i dag så. Og vi har turna en del. 


Mona haha..

Hva pleier du å gjøre når det er varmt?

long day

Heisann♥

Nå sitter jeg og Mona her, vi er så varme. Vi er jo også så dumma at vi ikke opner opp vinduet. Amalie skulle jo i komfermasjon i dag, og det syntes jo jeg og Mona var kjempe dumt. Vi ville at hun skulle komme hjem til meg, men hun kunne ikke.  Jeg og Mona har sitti og nørda på Photoshop i dag, og fikk lagd oss mange forskjellige ting.  Så nå sitter vi å Skyper med 2 herlige på skype♥

Hva skal du i dag?

sleep-over

 I går hadde jeg overnatting av Mona og Ronja, og vi hadde det ikke no spess gøy. Jeg og Mona tok på oss falske negler, men vi tok de av på kvelden. Som jeg sa, mista jo Ronja ringen oppi suppa, men vi fante den heldigvis i dag da. I dag skulle jeg jo også ha overnatting, og Mona og Amalie er her. Jeg og Mona er litt irriterte fordi vi ikke har blogga i dag før nå, men skal sørge for å få gjort det. Skal sitte å nørde på bloggen, det blir litt sånn derre gøy. Vi har tenkt å være ganske lenge oppe, så vi sitter her visst det er noe. Jeg har forresten vært så dum og ikke sagt til dere at jeg har fått en ny kanin for noen uker siden. Hun heter princess og er snart 7-8 uker gammel, dere kommer sikkert til å få se flere bilder av henne. Amalie har også med seg kanina si som heter Nusse. Det er første gang kaninene møtes i dag og det en jente og gutt. Og de er så flinke å klarer å parre med en gang. Senere skal vi ha Taco og masse godteri, og kose oss. Det blir helt sannsynligvis masse bilder som kommer senere på bloggen. Hva skal du i dag? Overnatting♥

 

that day its over

Da var dagen over, og jeg og Mona slapper av. Mona skal kanskje sove oss meg i natt, visst ikke skal jeg sove hoss en anna vennina, og vi skal stampe i morgen. Men vet ikke helt enna, skal først og fremst fortelle om dagen her på Akkerhaugen med Mona. Vi har hatt det kjempe korslig, og det var masse loddsalg der. Mona kjøpte 25 lodd for 250 kr og vant ingenting, og jeg kjøpte noen lodd og vant bare en ting da. Og til slutt var det loddtrekning, men jeg vant ikke noe. Denne dagen har uansett vært helt super, og kost meg masse, jeg vant i tillegg et gavekort til en liten kebab. Så hadde ikke så lyst  på den så ga den bort til en anna gutt. Og når jeg og Mona var på hjem, vi skulle jo gå så mista jeg alle blyantene som jeg fikk.

Har du hatt en fin dag i dag?

gratulerer med dagen norge

I dag er det 17.Mai som også kan sies Norges bursdag. Jeg tror sikkert de feste har fått på seg bunaden eller stakken sin, og er klar til dagen. Jeg skal ikke ha på meg stakken min i dag, og det syntes jeg er litt dumt, men kan ikke ha den på fordi det er meldt masse regn. Og da kan den bli ødelaggt, men men jeg har fått på meg noe fint i hvertfall. Så nå sitter jeg her med Mona og venter til vi er ferdige med disse innleggene så skal vi gå ned til skolen hennes å feire. Så det kommer noen bilder fra oss senere i dag. 

// Genser fra Bik Bok // Bukse fra Lindex // Singlett fra Lindex // Smykke fra Glitter //

Er du klar for 17.Mai

Hva syntes du om anntrekket?

17.mai next day

Heisann♥

Nå sitter jeg og skyper med Mona og slapper av. Jeg gleder meg jo også til i morgen for da er det 17.mai. I dag er jeg ganske fornøyd som har klart å blogge så mye som jeg har gjort, etter jeg har kommet tilbak. Så er litt sånn derre stolt av meg selv nå. Har ikke så mye mer jeg kan fortelle, me jeg skal få lagt ut mange bilder etter dagen i morgen, så da blir det bildedryss. Så vi snakkas bloggere.

Hva skal du i morra?

today

Hei♥

Jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var på besøk oss en vennine, og der fikk jeg ikke blogga. Og når jeg kom hjem kom jeg ikke inn på blogg.no. Men skal få blogga nå da, og få gjort masse. Så jeg sitter her å blogger litt og snakker med folk.      

I morra er det jo den store dagen som kalles 17.mai , og da blir det jo kos med venniner, så det blir koselig. Jeg vil ikke gå i 17.mai toget fordi jeg skal være med Mona på henne skole, og hun skal heller ikke gå. Men det er jo bare 5 min fra hennes skole til min da, men samma det. Så jeg må finne fram hva jeg skal ha på meg, gidder ikke å gå i stakken min, fordi det blir så varmt. Jaja, men har ikke noe mer jeg skal si nå, kommer sikkert med noe mer senere. Så vi snækkas!

Skal du på 17.mai i morra, og hva skal du gjøre i dag?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

sorry for lite blogging

Heeej?

Jeg vet jeg ikke har blogget på kjempe lenge nå, og jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg har savnet blogginga mi. Men nå skal jeg begynne å blogge mye mer igjen, og gleder meg. Jeg har jo ikke fått sagt så mye hva jeg har gjort, men jeg kan heller fortelle hva jeg har gjort i dag. Ja i går var jeg ute med to venniner i Bø og møtt mange gutter som vi hengte med. Ronja og Una som de heter forresten, har sover oss meg i natt. Vi fikk nesten ikke sove fordi vi så på The Grudge 1, men den er ikke liker skummel som de andre filmene jeg har sett. Men jeg har egentlig ikke gjort så kjempe mye i dag, så jeg vet ikke om noe mer jeg har og fortelle. Sitter jo her med Mona. Men nå som jeg er tilbake, så håper jeg at dere vil forsette å lese bloggen min igjen, og vil legge igjen noen komentarer til meg. SNX?

Visste ikke helt åssen bilde jeg skulle ha.

Men hva skal du gjøre i dag?

 

da var det helg igjen da

Hailoisen ♥

Jeg vet jeg ikke har blogget i det siste, det er fordi jeg ikke har hatt tid akkurat nå. Så jeg bare fortsetter der jeg slutta. Jeg har jo vært i Oslo, og vært på Tusenfryd. Jeg får ikke lagt ut bilder fra Tusenfryd fordi jeg ikke har fått tatt noen bilder. Jeg var så opptatt med karrusellene, så da ble det ikke noen bilder. Men de skjedde noe spesiellt dagen etter. Jeg og Sindr (en annen bror) var alene hjemme, og satt pg slappa av. Vi skulle påbutikken å kjøpe oss noe, så kom en alkoholiker å spurte om jeg skulle ha noe mer, men jeg sa jo nei. Og når vikom hjem igjen sto det n mann som prøvde og bryte seg ned til kjelleren. Og jeg sa til broren min at det var en narkoman, og jeg ble livredd. Så gikk vi inn å ringte broren min, og han sa bare at det var vaktmesteren, så da ble jeg jo letta. Men dagen etter så var det hjemreise, og mamma kom for og hente oss. Og ellers har jeg ikke gjort så mye enn å ha vært på skolen. Men nå sitter jeg her med Mona og blogger, Facebook og skype. Så jeg tror jeg slutter her, og komer sikkert med noe senere. Mona skal jo sove her. 

Har du overnatting?

koser meg i oslo

Helu ♥

Nå er jeg i Oslo og koser meg oss bror. I dag har vi gått litt rundt i byen og shoppa og kikka litt. I morra skal vi mest sannsynlig til Tusenfryd, visst det er fint vær, så det blir jo gøy. Jeg kommer til å ta masse bilder, som jeg kan vise til dere år jeg kommer hjem. Blir bildedryss sikkert da, så dere får noe å se på i morgen.

Hva skal du i morgen? Kanskje til Tusenfryd. 

oslo tur

Heei søøte bloggere ♥

Idag skal jeg til Oslo sammen med broren min, og vi ska besøke den største broren min i Oslo og kjæresten hans. Så det blir gøy, vi skal kanskje til Tusenfryd. Så jeg kommer til å kose meg, jeg kommer sikkert tilå legge ut noen bilder fra Tusenfryd. Jeg skal være i Oslo fra lør-tir. Hva skal du i helgen?

Skal du til Tusenfryd?

slapper av

Heilu ♥ Nå sitter jeg jo her å blogger fingerne av meg som jeg sa jeg skulle gjøre. Har sittet en stund nå, og sitter i tillegg å ser på TV og koser meg. Men jeg lurte på om noen kan hjelpe meg med noe? Fordi jeg lurte på om noen vet hvordan jeg kan legge ut video på bloggen, uten å legge videoen på YouTube. Jeg hadde blitt veldig glad om noen kan hjelpe meg med det. Så da kan det hende at det blir mer videoer framover. 

Jeg må bare si at jeg gleder meg veldig til Torsdagen, fordi da er det Disco igjen. Det er Disco for tredje gang på rad nesten, men det er jo gøy da. Men gir dere mer om det i et annet innlegg. Men jeg vet nemlig ikke hva mer jeg skal skrive på dette innlegget, så jeg tror jeg avslutter her. Men vil noen av dere gi meg noen tips om hva jeg kan blogge om. Så vi blogges!Liker du å være på Disco?

skolen

Heei ♥

Ja da var det skolen igjen da, ikke gøy. Jeg liker ikke å være på skolen, jeg liker bare å være med venner. Fra skolen, og  over til meg. Så får jeg nesten ikke blogga, men i dag når jeg kommer hjem, skal jeg blogge fingerne av meg. Da blir det en del blogging på meg da, men dette blir ikke så langt innlegg. Mona skal også kanskje hjem til meg i dag, så det blir gøy. Skal gjøre eg ferdig til skolen nå, så hade i blogges.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

på besøk

Heei, nå er jeg på besøk oss naboen min. I dag har vi gjort mye rart, og vært ute på trampolina og kost oss. Jeg vet at jeg ikke har vært så flink til å blogge nå, men jeg har alltid så mye å gjøre. Jeg skal snart hjem, så det blir mye mer blogging på meg i kveld da. Så vi snakkes senere.

Bilde er fra da jeg var liten.

Hva skal du i dag?

vi elsker deg Pia

Hei ♥ Jeg har akkurat hatt besøk av Mona, og vi har vært på trampolina og på pc'en. Men nå er jeg kjempe skuffet, papegøya vår har kommet seg ut, og vi finner henne ikke noen steder. Vi vet ikke vor hun er, men prøver alt vi kan for å fnne henne. Hun er en liten papegøye som heter Pia og elsker å prate og spise mat som noen gir henne. Men det kan vi ikke å lenger, fodi hun er jo borte. Ååå jeg er så lei meg. Mamma som nesten ikke visste det, hun som er så glad i Pia, og Pia stoler nesten ikke på noen andre enn mamma. Så mamma kommer til å bli kjempe lei seg. Hun som kommer hjem fra Gran Canaria i morgen. Jeg klarer ikke å tenke på noe annet.Har du mistet en papegøye før?

horse cutting

Heei ♥ Har desseverre ikke fått blogga før i dag fordi jeg har vært på horse cutting i Oslo med Ronja. Det er var kjempe gøy å se på, og det va masse fine hester der. Så jeg og Ronjahar vært i Oslo nesten i hle dag og kost oss. Vi var innom Mac Donals's og spiste å koste oss. Har egentlig gjort så mye i dag, men de vi var med i Oslo dro vi hjem til etterpå littegann. Og hun hadde tre heste som har føll på vei, kanskje en v hestene kommer til å føde i natt. Så gleder meg til å se føllet. Har ikke no mer å snakke om nå, men snakkes senere.Har du vært på horse cutting før?

svara fra spørsmålsrunden

Hei ♥ Ja her har jeg jo svara på alle sørsmålene dere har sendt meg. Skulle egentlig ha det p videoblogg, men fikk det ikke til. Men her er i hvertfall svara.

 

Spørsmål fra Aurora:  

 

Kan du ha ukens spørsmål? Ja det kan jeg sikkert ha en gang

Hvorfor er du så søt? Tusen takk for det

Noen spesiell blogger som gir deg insirasjon? Ja det kommer an på om jeg liker designet på blogg, får tips fra litt forskjellige

Hvorfor begynte du å blogg? Jeg begynte å blogg fordi vennina mi begynte, og da ville jeg og prøve meg på det

Hvorfor har du så elsk blogg? Jeg vet ikke, bloggen min er bare sånn

Beste minne i år? Det må være da jeg fikk meg ny pc igjen 

Hva gleder du deg til i år? Det jeg gleder meg til er å reise på rideleir med en vennine

Hvorfor er du så sykt pen? Jeg vet ikke hva som er pent med meg

Hvem er den kjekkeste 99'er? Det må være en som heter Sondre

Hvilken mobil har du? Jeg har iphone 4

Hva ville du tatt med på en øde øy? Jeg ville ha hatt med meg en god venn

Hvilke blogger leser du? Jeg leser bare noen forløbig før jeg blir bedre kjent med andre blogger: l0ve.blogg.no Monahhagen.blogg.no auroramohn.blogg.no nkr.blogg.no og sikker flere

Hva skal en blogg inneholde for at du skal lese den? Den må inneholde noe som jeg liker å lese

Hvem er din bestevenn? Jeg har veldig mange venner men er mest med en som heter Mona og en som heter Ronja

Har du speilrefleks i så fall hvilket? Ja jeg har det, jeg har EOS 1100d

Hva gjør du på fritiden? På fritiden er jeg med venner, shopper, pc, ute, trampolina og masse anna

 

Spørsmål fra Mona Hagen:

 

Hvorfor er du så best? Jeg vet ikke jeg, snill mot andre kanskje

Noen spesielle du hater akkurat nå, hvem? Ikke akkurat nå

Hva ønsker du ved å opnå ved å blogg? Jeg ønsker å få en bra blogg og at folk liker bloggen sånn som den er

Du har best blogg du? Hvorfor det'a? Jeg vet ikke helt jeg

Gleder du deg til rideleiren? Ja jeg gleder meg KJEMPE mye

Hvilken bestevenn ser du på den beste? Vet ikke, er like glad i begge

Hvilken paradise gutt er kjekkest? Miguel er best

Ynglingsmatrett? Liker så mye rart

 

Spørsmål fra miriamhvatum: 

 

Hvorfor blogger du`? Jeg blogger fordi vennina mi begynte å hadde lyst å starte

Er det canon eos 550d du har? nei det er det ikke

Kan du ha ukens bilde ellerno? Ja kanskje det

Hva syntes du om homofile? Ehh jeg synes det er helt greit, jeg skal ikke akkurat gjøre no med det

Leser du min blogg? Nei men kanskje jeg begynner

 

Spørsmål fra Lise Aase:

 

Synes om min blogg, om du leser den da? Du har en søt blogg du

Liker du å ta bilder/ er du fotogen? Jeg ELSKER å ta bilder.. men vet ikke om jeg er fotogen

Hvilke årstid liker du best? Jeg liker best sommeren

 

Spørsmål fra Hedda: 

 

Beste minne og beste opplevelse? Beste minne da jeg fikk ny pc og beste opplevelse er nyttårsaften

Kan du legge ut bilder av hundene dine? Ja det kan jeg gjøre kommer under innlegget

Fineste bilde du har tatt? Det vet jeg ikke

 

Spørsmål fra Ftoi:

 

Hvilke butikk liker du best? Jeg liker mange butikker

Hvordan sminker du deg? Jeg sminker meg helt enkelt

 

Spørsmål fra Oda Helene:

 

Hvordan musikk smak har du? Jeg hører for det meste på den musikken som de fleste liker

 

Spørsmål fra Elise Akerhaugen:

 

Liker du Bik Bok? Ja seff

 

Spørsmål fra zvane:

 

3 favoritt blogger? Det er: l0ve.blogg.no  Auroramohn.blogg. nkr.blogg.no

Pepsi max eller Solo? Pepsi Max kanskje

Godteri eller frukt? Frukt

Byen eller skogen? Begge deler

Vinter eller sommer? Sommer 

tcmn eller l0ve.blogg.no? l0ve.blogg.no

l0ve eller auroramohn.blogg.no? begge

favoritt blogg? Auroramohn og l0ve

 

Spørsmål fra Mathilde

 

Din favorittserie? Vet ikke, så mye

 

Spørsmål fra mailendb:

 

Hvor leng har du tenkt å forsette å blogge? Så lenge jeg vil

3 beste nettsidene (de du bruker mest) utenom blogg.no? Facebook og litt forskjellige

 

Spørsmål fra VictoriaGjestvang:

 

Hvordan pleier du å ha håret ditt? Helt vanlig

Sminker du deg? Ja litt

Vor lang tid pleier du å bruke på å kle deg om morgen? 4-15 min

 

Spørsmål fra Adriane:

 

Hva synes du om bloggen min? Søt den

Favoritt anntrekk? Mange

Leser du min blogg? Noen ganger

 

Spørsmål fra agenitram:

 

Hva har du på deg akkurat nå? Jeg har på meg en strech olabukse,svarte og rosa sokker og en genser med en rosa kanin som det står cutie 

 

Spørsmål fra L i s a:

 

Har du kjæreste? Nei men har lyst på

 

Her er også et bilde av bikkjene min, ikke akkurat det beste bilde. Det var full fart bilde. Det er fra hytta, kjempe gammel hytte. Den brune liker veldig godt å gjeipe :PFikk du svara? 

Hva synes du om svara?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

god morgen

Hellu ♥ Jeg og Mona har akkurat stått opp. Vi sovna ca klokka 6 i natt, så er ganske trøtte nå. Men vi satt oss opp skrivde et lite innlegg hver. I løpet a dagen  kommer vi til å legge ut noen bilder. Så da kommer det no mer senere. Det kommer sikkert noe outfits og litt sånn.  Vi får gå og ordne oss nå, så vi snakkes ♥

Så et nuss fra meg hade ♥

Når sto du opp og når la du deg?