april 2012

slapper av

Heisann ♥

Jeg ligger jo her nå og slapper av, jeg sa at det skulle komme mange bilder fre Tusenfryd turen, men jeg var så opptatt med å ta karruseller og berg og dalbaner. Så derfor ble det ikke noen bilder. Jaja så da ble det ikke no av det. Men i dag har jeg tenkt å dra ned til byen å kjøpe et nytt headsett som jeg har så lyst på, så da blir det sikkert det. Men må gå nå hade, skal kanskje film med bror. 

Hva skal du i dag?

koser meg i oslo

Helu ♥

Nå er jeg i Oslo og koser meg oss bror. I dag har vi gått litt rundt i byen og shoppa og kikka litt. I morra skal vi mest sannsynlig til Tusenfryd, visst det er fint vær, så det blir jo gøy. Jeg kommer til å ta masse bilder, som jeg kan vise til dere år jeg kommer hjem. Blir bildedryss sikkert da, så dere får noe å se på i morgen.

Hva skal du i morgen? Kanskje til Tusenfryd. 

oslo tur

Heei søøte bloggere ♥

Idag skal jeg til Oslo sammen med broren min, og vi ska besøke den største broren min i Oslo og kjæresten hans. Så det blir gøy, vi skal kanskje til Tusenfryd. Så jeg kommer til å kose meg, jeg kommer sikkert tilå legge ut noen bilder fra Tusenfryd. Jeg skal være i Oslo fra lør-tir. Hva skal du i helgen?

Skal du til Tusenfryd?

slapper av

Heilu ♥ Nå sitter jeg jo her å blogger fingerne av meg som jeg sa jeg skulle gjøre. Har sittet en stund nå, og sitter i tillegg å ser på TV og koser meg. Men jeg lurte på om noen kan hjelpe meg med noe? Fordi jeg lurte på om noen vet hvordan jeg kan legge ut video på bloggen, uten å legge videoen på YouTube. Jeg hadde blitt veldig glad om noen kan hjelpe meg med det. Så da kan det hende at det blir mer videoer framover. 

Jeg må bare si at jeg gleder meg veldig til Torsdagen, fordi da er det Disco igjen. Det er Disco for tredje gang på rad nesten, men det er jo gøy da. Men gir dere mer om det i et annet innlegg. Men jeg vet nemlig ikke hva mer jeg skal skrive på dette innlegget, så jeg tror jeg avslutter her. Men vil noen av dere gi meg noen tips om hva jeg kan blogge om. Så vi blogges!Liker du å være på Disco?

skolen

Heei ♥

Ja da var det skolen igjen da, ikke gøy. Jeg liker ikke å være på skolen, jeg liker bare å være med venner. Fra skolen, og  over til meg. Så får jeg nesten ikke blogga, men i dag når jeg kommer hjem, skal jeg blogge fingerne av meg. Da blir det en del blogging på meg da, men dette blir ikke så langt innlegg. Mona skal også kanskje hjem til meg i dag, så det blir gøy. Skal gjøre eg ferdig til skolen nå, så hade i blogges.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

på besøk

Heei, nå er jeg på besøk oss naboen min. I dag har vi gjort mye rart, og vært ute på trampolina og kost oss. Jeg vet at jeg ikke har vært så flink til å blogge nå, men jeg har alltid så mye å gjøre. Jeg skal snart hjem, så det blir mye mer blogging på meg i kveld da. Så vi snakkes senere.

Bilde er fra da jeg var liten.

Hva skal du i dag?

back

Heluu! ♥ Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Ronja. Vi har vært på picknikk på eiendomen til gammlehjemmet, ,men det gikk bra. Jeg fikk ikke blogga i går fordi jeg kom ikke inn på bloggen, men jeg skal blogget en stund nå så jeg kommer leger opp på lista. Så jeg får nesten avslute nå, skal uansett bli ferdig med ryddinga mi. Vi preikast da.

Har det skjedd med deg, at du ikke har kommet inn på bloggen?

vi elsker deg Pia

Hei ♥ Jeg har akkurat hatt besøk av Mona, og vi har vært på trampolina og på pc'en. Men nå er jeg kjempe skuffet, papegøya vår har kommet seg ut, og vi finner henne ikke noen steder. Vi vet ikke vor hun er, men prøver alt vi kan for å fnne henne. Hun er en liten papegøye som heter Pia og elsker å prate og spise mat som noen gir henne. Men det kan vi ikke å lenger, fodi hun er jo borte. Ååå jeg er så lei meg. Mamma som nesten ikke visste det, hun som er så glad i Pia, og Pia stoler nesten ikke på noen andre enn mamma. Så mamma kommer til å bli kjempe lei seg. Hun som kommer hjem fra Gran Canaria i morgen. Jeg klarer ikke å tenke på noe annet.Har du mistet en papegøye før?

milkshake

Heei ♥ God morgen, nå har jeg og Ronja akkurat kost oss med å lage milkshake. Den var kjempe god, men det var kanskje litt mye sjokolade i, men men. Nå gjør jeg og Ronja oss klare for å dra ut å henge med noen gutter. Så hade, vi snakkes.Hva skal du gjøre i dag?

horse cutting

Heei ♥ Har desseverre ikke fått blogga før i dag fordi jeg har vært på horse cutting i Oslo med Ronja. Det er var kjempe gøy å se på, og det va masse fine hester der. Så jeg og Ronjahar vært i Oslo nesten i hle dag og kost oss. Vi var innom Mac Donals's og spiste å koste oss. Har egentlig gjort så mye i dag, men de vi var med i Oslo dro vi hjem til etterpå littegann. Og hun hadde tre heste som har føll på vei, kanskje en v hestene kommer til å føde i natt. Så gleder meg til å se føllet. Har ikke no mer å snakke om nå, men snakkes senere.Har du vært på horse cutting før?

for en dag

Heelu ♥ Ja, det har vært litt av en dag. Jeg og Ronja skulle til Kragerø sammen i dag, men vi hadde ikke noe å sove hos fra lørdag til søndag. Så jeg bestemmte meg for at jeg heller sover hos Ronja. Så i kveld blir det mye sprell, med oss to. Jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder av oss senere visst jeg får tid. 

Hva skal du i helgen?

 

glemt det

Heii ♥ Jeg sitter her og er kjempe irritert fordi jeg har klart å glemt lappen med alle spørsmåla  og svara på skolen. Og det hører til en prøve vi skal ha på skolen i morgen. Åååå er så irritert, jaja får prøve å lese i boka litt da, og se om det hjelpe. Men får håpe jeg klarer noe da. Forresten i dag har jeg vært ute å kost meg med en hel gjeng med venner, vi har drikki MASSE burn. Og jeg har vært ho Una og sett på de søte kaninungene hennes. Jeg skal kanskje ha en av jentene fordi min gut skal få selskap. Har ikke så mye mer å skrive om akkurat nå så vi snakkes bloggere.

Er du ofte ut med venner?

vært på besøk

Hello ♥ Jeg har akkurat kommet hjem fra besøk fra em vennine som heter Mina, derfor har jeg ikke fått blogget før i dag. Men jeg sitter her nå. Jeg er glad dere likte svara fra spørsmål runden, at de ikke var dumme. Skal rydde rommet nå, det er SÅ rotete her. Så jeg får gjøre det. Men jeg er her og blogger. Hade vi snakkes søtnoeser!

Hva har du gjort i dag?

svara fra spørsmålsrunden

Hei ♥ Ja her har jeg jo svara på alle sørsmålene dere har sendt meg. Skulle egentlig ha det p videoblogg, men fikk det ikke til. Men her er i hvertfall svara.

 

Spørsmål fra Aurora:  

 

Kan du ha ukens spørsmål? Ja det kan jeg sikkert ha en gang

Hvorfor er du så søt? Tusen takk for det

Noen spesiell blogger som gir deg insirasjon? Ja det kommer an på om jeg liker designet på blogg, får tips fra litt forskjellige

Hvorfor begynte du å blogg? Jeg begynte å blogg fordi vennina mi begynte, og da ville jeg og prøve meg på det

Hvorfor har du så elsk blogg? Jeg vet ikke, bloggen min er bare sånn

Beste minne i år? Det må være da jeg fikk meg ny pc igjen 

Hva gleder du deg til i år? Det jeg gleder meg til er å reise på rideleir med en vennine

Hvorfor er du så sykt pen? Jeg vet ikke hva som er pent med meg

Hvem er den kjekkeste 99'er? Det må være en som heter Sondre

Hvilken mobil har du? Jeg har iphone 4

Hva ville du tatt med på en øde øy? Jeg ville ha hatt med meg en god venn

Hvilke blogger leser du? Jeg leser bare noen forløbig før jeg blir bedre kjent med andre blogger: l0ve.blogg.no Monahhagen.blogg.no auroramohn.blogg.no nkr.blogg.no og sikker flere

Hva skal en blogg inneholde for at du skal lese den? Den må inneholde noe som jeg liker å lese

Hvem er din bestevenn? Jeg har veldig mange venner men er mest med en som heter Mona og en som heter Ronja

Har du speilrefleks i så fall hvilket? Ja jeg har det, jeg har EOS 1100d

Hva gjør du på fritiden? På fritiden er jeg med venner, shopper, pc, ute, trampolina og masse anna

 

Spørsmål fra Mona Hagen:

 

Hvorfor er du så best? Jeg vet ikke jeg, snill mot andre kanskje

Noen spesielle du hater akkurat nå, hvem? Ikke akkurat nå

Hva ønsker du ved å opnå ved å blogg? Jeg ønsker å få en bra blogg og at folk liker bloggen sånn som den er

Du har best blogg du? Hvorfor det'a? Jeg vet ikke helt jeg

Gleder du deg til rideleiren? Ja jeg gleder meg KJEMPE mye

Hvilken bestevenn ser du på den beste? Vet ikke, er like glad i begge

Hvilken paradise gutt er kjekkest? Miguel er best

Ynglingsmatrett? Liker så mye rart

 

Spørsmål fra miriamhvatum: 

 

Hvorfor blogger du`? Jeg blogger fordi vennina mi begynte å hadde lyst å starte

Er det canon eos 550d du har? nei det er det ikke

Kan du ha ukens bilde ellerno? Ja kanskje det

Hva syntes du om homofile? Ehh jeg synes det er helt greit, jeg skal ikke akkurat gjøre no med det

Leser du min blogg? Nei men kanskje jeg begynner

 

Spørsmål fra Lise Aase:

 

Synes om min blogg, om du leser den da? Du har en søt blogg du

Liker du å ta bilder/ er du fotogen? Jeg ELSKER å ta bilder.. men vet ikke om jeg er fotogen

Hvilke årstid liker du best? Jeg liker best sommeren

 

Spørsmål fra Hedda: 

 

Beste minne og beste opplevelse? Beste minne da jeg fikk ny pc og beste opplevelse er nyttårsaften

Kan du legge ut bilder av hundene dine? Ja det kan jeg gjøre kommer under innlegget

Fineste bilde du har tatt? Det vet jeg ikke

 

Spørsmål fra Ftoi:

 

Hvilke butikk liker du best? Jeg liker mange butikker

Hvordan sminker du deg? Jeg sminker meg helt enkelt

 

Spørsmål fra Oda Helene:

 

Hvordan musikk smak har du? Jeg hører for det meste på den musikken som de fleste liker

 

Spørsmål fra Elise Akerhaugen:

 

Liker du Bik Bok? Ja seff

 

Spørsmål fra zvane:

 

3 favoritt blogger? Det er: l0ve.blogg.no  Auroramohn.blogg. nkr.blogg.no

Pepsi max eller Solo? Pepsi Max kanskje

Godteri eller frukt? Frukt

Byen eller skogen? Begge deler

Vinter eller sommer? Sommer 

tcmn eller l0ve.blogg.no? l0ve.blogg.no

l0ve eller auroramohn.blogg.no? begge

favoritt blogg? Auroramohn og l0ve

 

Spørsmål fra Mathilde

 

Din favorittserie? Vet ikke, så mye

 

Spørsmål fra mailendb:

 

Hvor leng har du tenkt å forsette å blogge? Så lenge jeg vil

3 beste nettsidene (de du bruker mest) utenom blogg.no? Facebook og litt forskjellige

 

Spørsmål fra VictoriaGjestvang:

 

Hvordan pleier du å ha håret ditt? Helt vanlig

Sminker du deg? Ja litt

Vor lang tid pleier du å bruke på å kle deg om morgen? 4-15 min

 

Spørsmål fra Adriane:

 

Hva synes du om bloggen min? Søt den

Favoritt anntrekk? Mange

Leser du min blogg? Noen ganger

 

Spørsmål fra agenitram:

 

Hva har du på deg akkurat nå? Jeg har på meg en strech olabukse,svarte og rosa sokker og en genser med en rosa kanin som det står cutie 

 

Spørsmål fra L i s a:

 

Har du kjæreste? Nei men har lyst på

 

Her er også et bilde av bikkjene min, ikke akkurat det beste bilde. Det var full fart bilde. Det er fra hytta, kjempe gammel hytte. Den brune liker veldig godt å gjeipe :PFikk du svara? 

Hva synes du om svara?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

besøk

Helu ♥ jeg får ikke blogget så mye akkurat nå fordi jeg er på besøk. Så jeg får blogge mer når jeg kommer hjem. Men det med den spørsmålsrunden, det tror jeg kanskje jeg bare må skrive svare, men dere får jo svara. Men jeg ser når jeg kommer hjem, får heller gjort mer da. Såå vi snakkes senere.

Hva har du gort i dag?

god kveld

Hei ♥ Sorry jeg vet jeg skulle legge ut en videoblogg fra spørsmålsrunden men fikk det ikke helt til. Så jeg får se i morgen om jeg kanskje får fiksa det. Visst ikke så får jeg heller skrive opp svarene, men jeg får se hva jeg får til. Skal legge meg nå så jeg sier god natt til mine søte bloggere, vi snakkes i morgen. Vi preikast.

Har du lagd spørsmålrunde med videoblogg før?

spørsmålsrunde

Heisann!   Noen har spurt om jeg kan ha en liten spørsmålsrunde, så tenkte jeg at jeg gjør det. Jeg kommer til å svare på sørsmålene i dag, da er det bare å spørre i vei. Dere kan spørre om alt mulig som dere lurer på, og jeg kommer til å svare helt ærlig på det. Så nå er det bare å spørre i vei! Svarer forresten på videoblogg.Har du noen spørsmål?

god morgen

Hellu ♥ Jeg og Mona har akkurat stått opp. Vi sovna ca klokka 6 i natt, så er ganske trøtte nå. Men vi satt oss opp skrivde et lite innlegg hver. I løpet a dagen  kommer vi til å legge ut noen bilder. Så da kommer det no mer senere. Det kommer sikkert noe outfits og litt sånn.  Vi får gå og ordne oss nå, så vi snakkes ♥

Så et nuss fra meg hade ♥

Når sto du opp og når la du deg?

tilbake til blogging

Heej ♥ Nå er jeg endelig tilbake til blogginga igjen. Har hatt et par andre blogger, men stoppet fordi PC min gikk til dundass! Men nå som jeg fått meg ny PC,  får jeg endelig blogga igjen. Ja jeg kan først begynne og starte å fortelle om meg selv. Ja jeg heter jo Silje og er 12 år, driver med litt av hvert på fritiden som: Være med venner, pc, være ute og kose meg, masse rart egentlig. Men nå skal jeg begynne å blogge igjen så det blir gøy, har savnet å sette meg ned på pcen for å skrive et innlegg til dere. 

Ja jeg kan starte med å si hva jeg har gjort i påskeferien fordi har jo akkurat vært tida for det nå. Jeg har bare vært på hytta og kost meg, jeg hadde også med en vennine på hytta og chilla.  I løpet av morgendagen kommmer det sikkert noen bilder fra hytteturen. Vi har kost oss kjempe mye, men det var litt trist når broren min fant en død elg i en en brønn like ved. Men men kan jo ike gjøre no med det. Men ellers har jeg kost meg med masse godteri og kort. Jeg fikk jo påskeegg som de fleste får, jeg fikk et digert et så jeg fikk ikke spist opp alt, er ikke akkurat fan av godteri lenger spiste så mye før hehe. I dag var det den siste dagen på hytta, var ikke akkurat i dag jeg ville hjem men måtte jo det for å dra på skolen igjen. Men det er okey, får jo se venninene mine igjen. Nå sitter jeg jo her med Mona en annen vennine, som kom med buss fra Notodden i dag. Men det skjedde no dramatisk i dag nå hun kom med bussen. Ja hun kom ut av bussen og ventet på at bagasjerommet skulle opne, men neida du tror liksom ikke at buss sjåføreren kjøret fra henne med tingene hennes. Vi fikk jo helt hetta, og jeg ringte til pappa og sa at bussen hadde reist med tingene hennes så han kjørte i raserfart til Gvarvstasjon. Rett før han hadde kommet ned kjørte bussen videre, han ringte å sa at han måtte helt til Bø for å rekke bussen. Visst han ikke rekkte bussen da så måtte han reise helt til Seljord, ikke gøy. Men han hadde hedigvis kjørt så fort at han rakk bussen i Bø. Mona fikk pcen og tingene sine allikevell..  Nå sitter jeg og Mona her å blogger og er på face og litt sånn. Men vi sitter ikke her uten noe snoop,  vi hadde ikke no spess mye godteri. Hadde egentlig lyst på popcorn som vi alltid spiser, men hadde ikke det så det ble ostepopp. Akkurat nå vet jeg ikke no så mye mer hva jeg skal skrive så jeg jeg stopper her, gir dere no mer å lese på senere. Bare spørr visst du lurer på no om meg. Snakkes senere

.

Hva har du gjort i påskeferien?