mai 2012

summer day

Heisann? Jeg, Mona og Amalie har akkurat vært ute å bada i vannsprederen, sola oss og hørt på musikk. Nå gikk vi inn en liten tur, for å blogge litt, og fikse litt. Vi ble alle sammen litt mer brune, og fikk skille. Mona og Amalie sov hos me i natt, og de skal sove her en natt til. Jeg kommer til å legge ut bilder, fortelle litt mer om det senere, og hvordan overnnatinga i natt blir. Jeg slenger med noen bilder etter vi var ute, enjoy!.Håper du likte bildene!♥

Hva har du gjort i dag, når det har vært så varmt?

varm dag, og bading

Nå kom jeg nesten akkurat hjem, og jeg har vært å bada, vannballongkrig og jeg har k det er jo så varme kost meg med vennene mine. Å jeg har hatt en kjempe fin dag, men jeg har fått veldig soleksem. Men men , jeg haar kost meg.

Har du hatt soleksem i år, eller har du hatt vannkrig?

varm dag

Mona er her, og vi sitter egentlig å bare å slapper av  på pc'en nå. Vi har vært ute å bada i vannsprederen, har jo vært så sykt varm i dag så. Og vi har turna en del. 


Mona haha..

Hva pleier du å gjøre når det er varmt?

photoshop

Jeg har blitt helt avhengigav photoshop, men jeg har det bare i 30 dager. Men da får jeg få brukt det så mye jeg kan. Pappa sier visst jeg er flink på det så kan jeg få kjøpt det. Så det hadde vært gøy om jeg kunne det. Jeg lage litt forskjellig, av forskjellige ting.


Bare noe enkelt jeg lagde i FULL fart. Hva synes du?

Har du noen tips hva jeg kan lage om?

Har du photoshop?

long day

Heisann♥

Nå sitter jeg og Mona her, vi er så varme. Vi er jo også så dumma at vi ikke opner opp vinduet. Amalie skulle jo i komfermasjon i dag, og det syntes jo jeg og Mona var kjempe dumt. Vi ville at hun skulle komme hjem til meg, men hun kunne ikke.  Jeg og Mona har sitti og nørda på Photoshop i dag, og fikk lagd oss mange forskjellige ting.  Så nå sitter vi å Skyper med 2 herlige på skype♥

Hva skal du i dag?

sleep-over

 I går hadde jeg overnatting av Mona og Ronja, og vi hadde det ikke no spess gøy. Jeg og Mona tok på oss falske negler, men vi tok de av på kvelden. Som jeg sa, mista jo Ronja ringen oppi suppa, men vi fante den heldigvis i dag da. I dag skulle jeg jo også ha overnatting, og Mona og Amalie er her. Jeg og Mona er litt irriterte fordi vi ikke har blogga i dag før nå, men skal sørge for å få gjort det. Skal sitte å nørde på bloggen, det blir litt sånn derre gøy. Vi har tenkt å være ganske lenge oppe, så vi sitter her visst det er noe. Jeg har forresten vært så dum og ikke sagt til dere at jeg har fått en ny kanin for noen uker siden. Hun heter princess og er snart 7-8 uker gammel, dere kommer sikkert til å få se flere bilder av henne. Amalie har også med seg kanina si som heter Nusse. Det er første gang kaninene møtes i dag og det en jente og gutt. Og de er så flinke å klarer å parre med en gang. Senere skal vi ha Taco og masse godteri, og kose oss. Det blir helt sannsynligvis masse bilder som kommer senere på bloggen. Hva skal du i dag? Overnatting♥

 

ring i tomatsuppa

Helu♥ Mona, Ronja er hos meg begge to, så det var koselig. Vi har akkuat spist tomatsuppe med makaroni. Ronja hadde med seg en ring i lomma, og tøysa og spurte pappa om de skulle gifte seg, men når vi skulle rydde og Ronja kom over supppa så hun var jo så smart å klart å miste ringen oppi suppa. Og vi fant den ikke, så i morgen skal vi see oppi kjelen igjen om den ligger der. Snart blir det film på oss,  vi skal se Dead Silence, The Grudge 3 og sikkert noen andre filmer. Det blir kanskje rabarbara til koos inntil filmen, men er kjempr godt det da. Ronja skal kanskje begynne å blogge igjen så det blir bra, jeg blir glad om dere tar en titt, og vil kommentere der. Hun synes det er kjedelig å blogge, og syntes da at hun fortjener å få noen kommentarer. Bare lurte, men vet noen om noen bra skrekkfilmer?

Har du noen tips til skrekkfilmer, liker du rabarbara?

that day its over

Da var dagen over, og jeg og Mona slapper av. Mona skal kanskje sove oss meg i natt, visst ikke skal jeg sove hoss en anna vennina, og vi skal stampe i morgen. Men vet ikke helt enna, skal først og fremst fortelle om dagen her på Akkerhaugen med Mona. Vi har hatt det kjempe korslig, og det var masse loddsalg der. Mona kjøpte 25 lodd for 250 kr og vant ingenting, og jeg kjøpte noen lodd og vant bare en ting da. Og til slutt var det loddtrekning, men jeg vant ikke noe. Denne dagen har uansett vært helt super, og kost meg masse, jeg vant i tillegg et gavekort til en liten kebab. Så hadde ikke så lyst  på den så ga den bort til en anna gutt. Og når jeg og Mona var på hjem, vi skulle jo gå så mista jeg alle blyantene som jeg fikk.

Har du hatt en fin dag i dag?

gratulerer med dagen norge

I dag er det 17.Mai som også kan sies Norges bursdag. Jeg tror sikkert de feste har fått på seg bunaden eller stakken sin, og er klar til dagen. Jeg skal ikke ha på meg stakken min i dag, og det syntes jeg er litt dumt, men kan ikke ha den på fordi det er meldt masse regn. Og da kan den bli ødelaggt, men men jeg har fått på meg noe fint i hvertfall. Så nå sitter jeg her med Mona og venter til vi er ferdige med disse innleggene så skal vi gå ned til skolen hennes å feire. Så det kommer noen bilder fra oss senere i dag. 

// Genser fra Bik Bok // Bukse fra Lindex // Singlett fra Lindex // Smykke fra Glitter //

Er du klar for 17.Mai

Hva syntes du om anntrekket?

17.mai next day

Heisann♥

Nå sitter jeg og skyper med Mona og slapper av. Jeg gleder meg jo også til i morgen for da er det 17.mai. I dag er jeg ganske fornøyd som har klart å blogge så mye som jeg har gjort, etter jeg har kommet tilbak. Så er litt sånn derre stolt av meg selv nå. Har ikke så mye mer jeg kan fortelle, me jeg skal få lagt ut mange bilder etter dagen i morgen, så da blir det bildedryss. Så vi snakkas bloggere.

Hva skal du i morra?

today

Hei♥

Jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var på besøk oss en vennine, og der fikk jeg ikke blogga. Og når jeg kom hjem kom jeg ikke inn på blogg.no. Men skal få blogga nå da, og få gjort masse. Så jeg sitter her å blogger litt og snakker med folk.      

I morra er det jo den store dagen som kalles 17.mai , og da blir det jo kos med venniner, så det blir koselig. Jeg vil ikke gå i 17.mai toget fordi jeg skal være med Mona på henne skole, og hun skal heller ikke gå. Men det er jo bare 5 min fra hennes skole til min da, men samma det. Så jeg må finne fram hva jeg skal ha på meg, gidder ikke å gå i stakken min, fordi det blir så varmt. Jaja, men har ikke noe mer jeg skal si nå, kommer sikkert med noe mer senere. Så vi snækkas!

Skal du på 17.mai i morra, og hva skal du gjøre i dag?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

sorry for lite blogging

Heeej?

Jeg vet jeg ikke har blogget på kjempe lenge nå, og jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg har savnet blogginga mi. Men nå skal jeg begynne å blogge mye mer igjen, og gleder meg. Jeg har jo ikke fått sagt så mye hva jeg har gjort, men jeg kan heller fortelle hva jeg har gjort i dag. Ja i går var jeg ute med to venniner i Bø og møtt mange gutter som vi hengte med. Ronja og Una som de heter forresten, har sover oss meg i natt. Vi fikk nesten ikke sove fordi vi så på The Grudge 1, men den er ikke liker skummel som de andre filmene jeg har sett. Men jeg har egentlig ikke gjort så kjempe mye i dag, så jeg vet ikke om noe mer jeg har og fortelle. Sitter jo her med Mona. Men nå som jeg er tilbake, så håper jeg at dere vil forsette å lese bloggen min igjen, og vil legge igjen noen komentarer til meg. SNX?

Visste ikke helt åssen bilde jeg skulle ha.

Men hva skal du gjøre i dag?

 

da var det helg igjen da

Hailoisen ♥

Jeg vet jeg ikke har blogget i det siste, det er fordi jeg ikke har hatt tid akkurat nå. Så jeg bare fortsetter der jeg slutta. Jeg har jo vært i Oslo, og vært på Tusenfryd. Jeg får ikke lagt ut bilder fra Tusenfryd fordi jeg ikke har fått tatt noen bilder. Jeg var så opptatt med karrusellene, så da ble det ikke noen bilder. Men de skjedde noe spesiellt dagen etter. Jeg og Sindr (en annen bror) var alene hjemme, og satt pg slappa av. Vi skulle påbutikken å kjøpe oss noe, så kom en alkoholiker å spurte om jeg skulle ha noe mer, men jeg sa jo nei. Og når vikom hjem igjen sto det n mann som prøvde og bryte seg ned til kjelleren. Og jeg sa til broren min at det var en narkoman, og jeg ble livredd. Så gikk vi inn å ringte broren min, og han sa bare at det var vaktmesteren, så da ble jeg jo letta. Men dagen etter så var det hjemreise, og mamma kom for og hente oss. Og ellers har jeg ikke gjort så mye enn å ha vært på skolen. Men nå sitter jeg her med Mona og blogger, Facebook og skype. Så jeg tror jeg slutter her, og komer sikkert med noe senere. Mona skal jo sove her. 

Har du overnatting?