juni 2012

smash

Kjeder meg egentlig veldig akkurat nå, å jeg bare håper jeg og Mona kan finne på no i dag. Sitter ellers bare å koser meg med smash, men nå var den visst tom så eeh ja. 


Skulle ha flere bilder, men så etterpå at de hadde blitt veldig uklare.

Er du glad i smash? ♥

matte prøve

Hatt matteprøve i dag, åå jeg håper jeg ikke har gjort mye feil men jeg får se. Jeg har tenkt mer på det jeg skrev i forje innlegg, men jeg tror ikke det bli no, jeg tror jeg forsetter. 
Jeg skal kanskje finne på noe med Mona i dag, om hun kan. Så ja jeg får se hva som skjer utover dagen. 

Syns du det er bra jeg ikke skal slutte?

jeg må tenke hva jeg skal

I det siste har mange sikkert sett at jeg ikke har vært så flink til å blogge, så jeg tror kanskje jeg vurderer å slutte. Men jeg vet ikke helt, hva mener du?

Hva synes du jeg skal?

lynn anderson

Som dere vet så var jeg på tore på sporet i går, for å møte Lynn Anderson. Det skjedde egentlig ikke noe spesiellt Ja så jeg fikk ikke laget et innlegg i går fordi jeg var så trøtt da jeg kom hjem, så det ble ikke noe i går. Men det var ganske gøy der, og hun hadde konsert. Jeg og broren min tok  noen karrauseller, ikk e så mange da. Så jeg hadde en fin tur i Drangedal i går. 

Senere i dag skal jeg kanskje til Mona og finne på no, kanskje vi drar på ferieland en tur. Jeg legger ikke ut noen bilder akkurat nå, så jeg gjøre det senere. Har du møtt Lynn Anderson?

bloggfri

Heej, nå synes jeg har hatt en lang bloggfri, og vil begynne igjen. Jeg tror kanskje det ikke blir noe innlegg i morra siden da skal jeg møte en som heter Lynn Anderson som er en av verdens beste Country artister. Hun er på Tore på sporet, så jeg er i slekt med henne. Det er egentlig det jeg skal i morra. Jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder.

Vet du hvem Lynn Anderson er?